Transporten

transport zeevracht | Allways Transport
Wekelijks verzorgen wij afvaarten voor al je verschepingen naar het Caribisch gebied.
Voor particulieren regelen we het transport van onder andere dozen, voertuigen, tuinartikelen, woninginrichting, verhuisgoederen en levensmiddelen. Als je geen volle container hebt, betaal je alleen voor de ruimte die je goederen in de container innemen. Dit noemen we groupage of LCL (Less than Container Load). Voor bedrijven, instellingen en overheden verzorgen wij de verscheping van commerciële handelsgoederen, machines, projectlading, diepvries- en gekoelde ladingen. Dit kan zowel per volle container (FCL) of in deelzendingen.

Verhuizen

Ga je emigreren? Dan kun je bij ons terecht voor maatwerk: van een fullservice verhuizing tot een budgetoplossing. We geven je bovendien informatie en tips om je emigratie naar Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten, Saba of Sint-Eustatius goed te laten verlopen. Denk hierbij aan douanedocumenten, verzekeringen, verpakking, paklijsten en opslag.
internationale verhuizing emigreren caribbean | Allways Transport
voertuigen transport auto bus boot | Allways Transport

Voertuigen en conventioneel transport

Wij regelen het verschepen van auto’s, motoren, scooters, boten en machines naar Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius. Ook coördineert Allways Transport het transport van voertuigen die door hun afmetingen niet in containers vervoerd kunnen worden. Hierbij kun je denken aan (plezier)vaartuigen, graafmachines, kranen, lange voorwerpen enzovoort.

Koel- en vriestransport

Allways Transport biedt als enige expediteur koel- en diepvriesgroupage aan vanaf Nederland naar Aruba, Bonaire en Curaçao. Dagelijks ontvangen wij ladingen, zoals vlees en vleeswaren, vis, frites, soep en broden. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft onze loods erkend. Ons HACCP-voedselveiligheidsplan waarborgt een voedselveilige manier van inslaan, opslag en verlading van je goederen.
koel en vries transport | Allways Transport
Luchtvracht | Allways Transport

Luchtvracht

Voor zendingen die met spoed op de plaats van bestemming moeten zijn, regelen wij het transport per luchtvracht snel en efficiënt. Dit doen we in samenwerking met onze agenten op Schiphol en ter plaatse. Bij aankomst wordt je luchtvrachtzending vlot voor je ingeklaard en afgehandeld.  

Import

Onze douaneloods is ook geschikt voor importzendingen. Wij verzorgen het lossen, alle benodigde douanedocumenten en de opslag en overslag. Onze AEO-status garandeert verstand van zaken en een goede reputatie bij de douane. De gespecialiseerde medewerkers van Allways Transport zijn je graag van dienst.

Import | Allways Transport | Zeevracht | Douane

Nos ta papia Papiamentu hopi bon!