Caribbean sea freight

Transport naar Sint-Maarten, Saba, Sint-Eustatius

Voor de groupage-afvaarten naar Philipsburg op Sint Maarten kunnen goederen, na aanmelding, doorlopend bij ons worden aangeleverd.

De afvaarten zijn op regelmatige basis volgens de vaarschema’s van de rederijen. De vaartijd is ca. 12 dagen.

Vanaf Sint-Maarten verzorgt onze agent de doorlevering van je goederen naar de dichtbijgelegen eilanden Saba en Sint-Eustatius.

Klik hier voor onze afvaartlijst.

De afvaartlijst is onder voorbehoud. Neem contact met ons op om de meest actuele afvaartdata op te vragen.

We kunnen je zending ook ophalen, binnen heel Europa.

Sea Freight Bonaire

We go way back

Allways Transport is al meer dan 35 jaar jouw Caribbean Seafreight Specialist met een uitgebreid agentennetwerk.

Nos ta papia Papiamentu hopi bon!

Wij spreken Papiamento!

Certificaten

Wij zijn AEO-gecertificeerd en beschikken over een HACCP-certificaat.

Emigreren naar Sint Maarten, Sint Eustatius of Saba?

Ben je van plan om te emigreren naar één van de bovenwindse eilanden van ons Koninkrijk? (Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba)

Het is belangrijk je hier goed op voor te bereiden.
Om kosten te besparen kun je aantal zaken prima zelf verzorgen, zoals het inpakken en afleveren van de verhuisgoederen bij onze loods in Dordrecht.
Zorg ervoor dat alles goed verpakt is en dat er een paklijst aanwezig is.
Voor het verschepen moet je een goed idee hebben van het aantal kubieke meters verhuisgoed. Bij Allways Transport kunnen wij je hierover goed informeren.

Je kunt een eigen container boeken (FCL) maar ook verschepen wij iedere maand een groepage container naar Sint Maarten waar je je kleinere zending (LCL) mee kan laten vervoeren.

Verschepingen naar de eilanden Sint Eustatius en Saba gaan altijd via de haven van Sint Maarten. Vanuit hier worden de zendingen overgeladen op de feeder schepen met bestemming Sint Eustatius en Saba.

Invoerrechten Sint Maarten

Sint Maarten kent geen invoerrechten. Voor Sint Eustatius en Saba is dit als onderdeel van de BES eilanden niet het geval. Wij informeren je hier graag over.

Commerciële zeevracht

Naast de verscheping van verhuisgoederen, verschepen wij ook commerciële goederen voor verschillende bedrijven op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. Iedere maand verschepen wij een groepage container met bestemming Sint Maarten waarvoor wij kleinere zendingen (LCL) groeperen, je kunt ook kiezen voor een eigen container op de wekelijkse afvaart. Commerciële zendingen kunnen na contact met onze Sint Maarten afdeling voorzien van referentienummer en factuur doorlopend bij onze loods in Dordrecht aangeleverd worden.

Kosten container transport naar Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba

Neem contact met ons op en we sturen je graag een verblijvende offerte voor transport overzee naar de bovenwindse eilanden. Kosteloos, overzichtelijk en snel!

Verschepen naar St. Maarten, Saba of St. Eustatius?

Lokale agent

Op St. Maarten zorgt onze agent Prof-Pac Enterprises voor het inklaren en lossen van de containers, zodat je binnen enkele dagen over je goederen kunt beschikken.

Adres: Union Road 149, Cole Bay, St. Maarten

PROF PAC LOGO