Over Allways Transport

Allways Transport is een gerenommeerde expediteur met een optimaal agentennetwerk. We zetten al onze kennis en ervaring in om je zo goed mogelijk van dienst te zijn bij je transportwensen naar het Caribisch gebied.

Pand Allways Transport zeevracht caribbean

We go way back

Allways Transport is al meer dan 35 jaar jouw Caribbean Seafreight Specialist met een uitgebreid agentennetwerk.

Nos ta papia Papiamentu hopi bon!

Wij spreken Papiamento!

Certificaten

Wij zijn AEO-gecertificeerd en beschikken over een HACCP-certificaat.

The Caribbean specialist

Allways Transport is in 1985 opgericht en als expediteur gespecialiseerd in verschepingen naar het Caribisch gebied. We behandelen alle soorten vracht en projecten. Voornamelijk over zee, maar ook luchtvracht verzorgen we dagelijks.

Allround

Sinds juli 2018 biedt Allways Transport als enige expediteur koel- en diepvriesgroupage aan vanaf Nederland naar Aruba, Bonaire en Curaçao. Complete logistieke concepten voor groothandel en supermarkten. Ook aannemers waarderen de aanpak van Allways. We bieden tevens een BTW-vrije inkoopservice, zodat je geen gedoe meer hebt met het achteraf terugvorderen van BTW.

Bekijk de aanpak van Allways Transport in bovenstaande video.

Persoonlijk contact

Wij vinden het heel belangrijk dat klanten snel bij ons terecht kunnen voor vragen, offertes, BTW-vrije bestellingen en leveringen. Allways Transport is dan ook makkelijk bereikbaar, het persoonlijke contact met de klant staat bij ons voorop. Onze klanten waarderen dat, ze komen niet voor niets steeds bij ons terug.

Up-to-date

We volgen de laatste ontwikkelingen in de branche op de voet. Onze medewerkers houden hun kennis up-to-date door middel van trainingen en opleidingen. Je kunt dan ook rekenen op ons professionele team dat je verscheping vlot en accuraat verzorgt en je van de juiste informatie voorziet. Hiermee nemen we je veel werk uit handen.

Centrale ligging

Allways Transport is gevestigd in Dordrecht, op bedrijventerrein Dordtse Kil 3. Een centrale locatie op de as Rotterdam-Antwerpen, met een gunstige ligging bij uitvalswegen.

verscheping naar Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint-Maarten Allways Transport

Team kantoor

Ons ervaren kantoorteam neemt je zoveel mogelijk werk uit handen en zorgt ervoor dat alles vlot en professioneel wordt behandeld.
Transport verscheping naar Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint-Maarten Allways

Team loods

De medewerkers van ons loodsteam hebben alle soorten lading op de lepels van hun heftruck gehad en weten de containers efficiënt en schadevrij te laden.
verscheping naar Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint-Maarten Allways Transport

Agenten op locatie

Op de Caribische bestemmingen wordt Allways Transport vertegenwoordigd door vaste partners die ervoor zorgen dat je je goederen na aankomst snel in ontvangst kan nemen.

Allways Transport,
al 35 jaar Caribbean Seafreight Specialist

 

 

Complimenten

Martin BMartin B
13:41 22 Feb 22
Vriendelijk en oplossend gericht
Henk HoekstraHenk Hoekstra
14:07 17 Aug 21
Allways heeft voor ons BTW-vrij IKEA-goederen en een loungeset gekocht en laten verschepen naar Aruba. We zijn zeer tevreden over hun dienstverlening: snel, alert, prima communicatie en zeer servicegericht en dat alles tegen een goede prijs.
Sidny EstachiaSidny Estachia
15:27 12 Jun 21
Ze zijn erg vriendelijk
js_loader